Referenties

Hieronder een kleine greep uit onze realisaties.
Wij werken momenteel aan een uitgebreidere referentielijst. Deze kunt u hier binnenkort bekijken!

 • Villa in Eindhoven


  Een villa waarbij door de architect (Hans van Heeswijk) over elk detail is nagedacht: de gebogen plattegrond van de villa is consequent doorgevoerd in alle details.Alle natuursteen tegels (de hele begane grond is zowel binnen als buiten voorzien van natuursteen) zijn spievormig.Bijna 400 m2 natuursteen tegels en bijna allemaal verschillend van vorm!copyright foto’s Ronald Tilleman.

 • Amsterdam hotel Overamstel


  Voor Slavenburg Bouw voorzien wij bijna 500 hotelkamers van natuursteen en tegels.

 • Rechtbank Breda


  Wij leveren en plaatsen zo’n 11.000 m2 zand- cement – en anhydriet afwerkvloeren en ca. 8.000 m2 composiet vloer- en trap- afwerkingen.

 • Hotel IV Amsterdam


  HotelV in Amsterdam durfde het aan om in een nog onontdekt stukje Amsterdam in een prachtig jaren 70 kantoorpand een wel heel uniek hotel te maken: Hotel V Fizeaustraat en met succes: het hotel en bijbehorend restaurant zit net zo vol als de hotels in hartje centrum Amsterdam. Wij kregen de uitdaging om voor de ca. 100 badkamers en de algemene ruimten een niet alledaagse tegelinvulling te realiseren; met succes. Kijk maar naar de foto’s in hoeverre de tegelinvulling niet alledaags is.

 • The Cloud Amsterdam


  Voor de renovatie van het kantoorgebouw The Cloud in Amsterdam hebben wij voor Zueblin Nederland alle natuursteen en tegelwerk aangenomen. Dit betreft ca. 500 m2 gevelbekleding; ca. 2.000 m2 keramisch tegelwerk en ongeveer 3.000 m2 natuursteen vloeren en trappen.

 • Gasthuyspoort Breda fase 1


  Maas Jacobs Bouwbedrijf uit Zundert en Bedaux de Brouwer Architecten uit Goirle Maas Jacobs tekenden voor een mooi stuk stadsontwikkeling in Breda. Voormalige kantoren van de Sociale Dienst werden getransformeerd tot appartementen, luxe woningen en commerciële eenheden. Wij mochten de natuursteen dorpels en gevelbekledingen maken. In 2017 volgt een tweede fase van dit bijzondere werk. De architect is er inmiddels door bekroond met de welstandsprijs 2016.

 • Gasthuyspoort Breda fase 2


  In 2017 volgt de 2e fase van een bijzonder stuk stadsontwikkeling in Breda. Blijkbaar is de natuursteen in de eerste fase zo goed bevallen dat een groot deel van de gevels in fase II van natuursteen worden gemaakt. Wij gaan er opnieuw vol enthousiasme aan de slag.

 • ITO toren Amsterdam


  Voor Slokker Almere voeren we het natuursteen en keramisch tegelwerk uit voor de entreepassing van het beeldbepalende kantoorpand ITO Amsterdam. Naar een ontwerp van Graziosi Progetti wordt ca. 750 m2 natuursteen vloer- en wandtegelwerk uitgevoerd. In een combinatie van 2 materiaalsoorten: de unieke Italiaanse Cheppo Grey in combinatie met een lichte Jura Grau Blau.

 • Anne Frank Huis Amsterdam


  Het wereldberoemde Anne Frank Huis wordt in een aantal fasen vernieuwd, om zo de ‘nieuwe generatie’ aan te spreken. In 2015 mochten we het keramisch tegelwerk in het voor- en achterhuis (het eigenlijke Anne Frank Huis) uitvoeren. Dit jaar wordt er een nieuwe entree gemaakt aan de Westermakrt; wij leveren en plaatsen daar zo’n 500 m2 natuursteen vloeren en trappen

 • Waldorf Astoria Hotel, Amsterdam


  De top op hotelgebied in Nederland; vijf sterren plus. Alle 100 badkamers en verder alle wand- en vloertegelwerk in zwembad, welness ruimten, toiletten, keukens enz. zijn door ons verzorgd. Zowel natuursteen als keramisch tegelwerk. Een werk waar de top op het gebied van kwaliteit werd gevraagd; en waar het budget ook voor werd vrijgemaakt.

  Opdrachtgever: De Heren & De Keijzer Vastgoed, Amsterdam.
  Architect: GA International, London UK.

 • Internationale Strafhof, Den Haag


  Ruim 120 landen bouwen het nieuwe onderkomen voor het Internationale Strafhof (International Criminal Court ICC) voor het berechten van personen die worden beschuldigd van volkerenmoord, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden. Bijna de volledige begane grondvloer is zowel buiten als binnen voorzien van een keramische tegel. En verder alle toiletgroepen en keukens in het gebouw. Totaal werd zo’n 15.000 m2 tegelwerk uitgevoerd.

  Opdrachtgever: Courtys vof, Rijswijk.
  Architect: SHL (smidt / hammer / lassen) Denemarken.

 • OWC, Utrecht


  Een nieuw onderwijscentrum (OWC) voor de faculteiten Bétawetenschappen, Geowetenschappen en Geneeskunde (Biomedische Wetenschappen). Toiletgroepen op alle verdiepingen zijn voorzien van wand- en vloertegels.

  Opdachtgever Zublin, Vlaardingen.
  Architect: Ector Hoogstad, Rotterdam

 • Museum More, Gorssel


  Museum MORE is het grootste museum voor Nederlands Modern Realisme. Hier is de collectie van Hans Melchters ondergebracht; deze verzameling bevat werk van toonaangevende Nederlandse modern realistische kunstenaars van de afgelopen 100 jaar. Op basis van een render van de architect is een niet alledaags voorstel gedaan voor de materiaalinvulling: er is gewerkt met een combinatie van franse kalkstenen. De centrale hal is op de begane grond voorzien van een natuursteen vloer.

  Het natuursteen van Museum MORE in de media.

  Opdrachtgever: Koopmans Bouwgroep, Enschede.
  Architect: Hans van Heeswijk, Amsterdam.

 • Kantoorpand Koninginnegracht, Den Haag


  Upgraden van bestaande, verouderde kantoorpanden is een hot item. Ook hier is een verouderd kantoorpand volledig gerenoveerd. Kenmerken voor dit kantoorpand zijn de extra diensten en service: het beschikt over een representatieve ontvangstruimte, gastvrije receptie en diverse vergader- en spreekruimtes die per uur gehuurd kunnen worden. De huurder betaalt alleen wat gebruikt wordt. Vanwege de gewenste representatie is gekozen voor een Belgisch Hardsteen gevelbekleding waar de detaillering verwijst naar de periode waarin het kantoorpand nieuw is gebouwd.

  Opdrachtgever: Van Wijnen Zuid, Den Haag.

 • Schoolgebouw De Piloot, Rotterdam


  Toiletten en keukens zijn voorzien van keramisch wand- en vloertegelwerk.

  Opdrachtgever: Van Wijnen Zuid, Den Haag.

 • Callenbachpoort, Nijkerk


  Op initiatief van een collectief particuliere opdrachtgever (CPO) wordt een appartement met 10 luxe appartementen gebouwd in het dure segment. Waterslagen, dorpels (zowel onder- als boven kozijnen), spekbanden, muurafdekkers enz. worden uit een Portugese kalksteen gemaakt.

  Opdrachtgever: Dijkham Bouw, Nijkerk.
  Architect: Van Bokhorst Architecten, Nijkerk.

 • Krasnapolski Hotel, Amsterdam


  De ca. 500 hotelkamers van het Krasnapolski Hotel in Amsterdam worden alle gerenoveerd. Wij hebben de opdracht gekregen voor het wand- en vloertegelwerk van de laatste 200 badkamers. Jammer dat we er niet eerder bij betrokken werden. Inmiddels is ook opdracht gegeven voor de vloerbetegeling van de centrale ingangshal.

  Opdrachtgever: Slokker Bouwgroep (hotelkamers) en NH Hotels (centrale halvloer).
  Architect: DDock, Amsterdam

 • Moderne aanbouw aan klassieke villa


  De particuliere opdrachtgever heeft een mooi contrast gerealiseerd door een moderne aanbouw aan een klassieke villa te bouwen. De natuursteen terrasvloeren, traptreden, dorpels en zwembadranden zijn door ons gemaakt.Geen vermelding van opdrachtgever / architect.